Teràpia

Demà començo teràpia.

Abans del diagnòstic havia anat a diferents psicòlegs (diverses vegades). Però cap va acabar de funcionar del tot. No sé si perquè no hi va haver connexió, perquè intentar arreglar les coses des del punt de vista neurotípic en una ment asperger no funcionava o per altres motius. La qüestió és que no vaig acabar de trobar l’ajuda que necessitava.

Quan vaig començar aquesta “aventura” de l’asperger, em va ajudar molt a conèixe’m, però no va ser suficient.

Amb el diagnòstic, vaig poder ficar nom al que em passava, vaig saber que no estava sol en aquest món. Però per mi el més important del diagnòstic era poder millorar els aspectes de la meva vida que em creen problemes.

Ara crec que es podran treballar aquests aspectes amb més coneixement de causa, i també més coneixement per part meva.

Encara no sé en què consistirà, com anirà, o que esperar. Però tinc ganes i esperances ficades. I sé que vull treballar algunes coses:

  • Disfunció executiva.
  • Problemes de son.
  • Depressió/ansietat.
  • Manies, rutines, etc.

Una resposta a «Teràpia»

Leave a Reply