Entrevista – En linia (TV2)

Ahir em van fer una petita entrevista al programa “En línia” de TV2 Catalunya. On parlo sobre el que és viure amb TEA, i com ho porto això de ser professor de secundària (ESO) amb autisme!

La podeu veure aquí:

Aprofito per agrair al programa, productora, guionistes i presentadora: em vaig sentir molt còmode i molt escoltat!

Esperem que oportunitats com aquestes ajudin a conscienciar i difondre sobre l’asperger/TEA/Autisme!

 

5 respostes a «Entrevista – En linia (TV2)»

  1. Hola, hi ha graus d’afectació?
    A mi, la possibilitat d’un diagnòstic positiu, m’explica moltes coses, però em fa “vergonya” “por” diagnosticar-me, per la possibilitat de que no sigui així, després de comentar-ho a algunes persones del meu entorn més immediat, sembla que sóc l’únic que creu que podria partir algun tipus de TEA.

  2. Hola Carles,

    d’asperger a asperger, m’ha agradat molt la teva entrevista. Em sento molt identificada amb tot el que dius. Fas una gran feina de difusió i concienciació.

    Jo he estat un temps ausent. Com tu dius, he necessitat entendre’m més i aprendre moltes habilitats socials i altres eines per poder funcionar millor.

    Ara segueixo fent xerrades també i estic començant a fer el que m’apassiona, ser coach personal, escriure, …poc a poc, al meu ritme, començo a ser més feliç i més autònoma.

    Tot això després de gairebé quasi 7 anys de diagnòstic, des del 45 als 51 anys que tinc ara. Conquistant noves facetes de la meva personalitat, que havien quedat oblidades i amagades darrere de tants esforços per sobreviure en un món d’incomprensió pròpia i dels demés.

    Espero que ens poguem conèixer personalment algun dia i poguem fer col.laboracions junts així com les faig amb altra gent del nostre i d’altres col.lectius.

    Una abraçada virtual.

    Gràcies pel teu blog, és una de les eines que més m’ha ajudat a entendre’m millor, a entendre tot el que em passa i a poder-ho aprofitar per millorar i ajudar als altres.

Deixa un comentari

A %d bloguers els agrada això: