Perquè dic que sóc asperger + Chicago Med

Ahir em van parlar d’un capítol d’una sèrie de metges on un dels protagonistes és asperger, i no, no és The Good Doctor. Així que vaig buscar, i vaig poder recuperar el capítol del qual m’havien parlat.

La sèrie es diu Chicago Med (una altra sèrie de metges d’urgències).

I el capítol en qüestió és el 2×12, “Mirall mirall”. Com moltes de les sèries de metges surten diversos casos/pacients i diversos metges (jo vaig estar intentant endevinar quin era el metge asperger). I va ser fàcil endevinar-ho: atacs d’ira, mala relació amb els companys, de rutines fixes, etc.

Però el que volia comentar avui és de com el metge explica que és asperger, de fet, és el mateix motiu pel qual ho explico jo, això si, molt millor explicat .

Tornant a la sèrie, el metge asperger ha de fer una operació a cor obert amb el seu equip, i té varies “crisis” per culpa del cas. Aconsellat pel seu terapeuta decideix parlar amb el company que l’ha d’ajudar en l’operació, i li diu:

Recentment he estat diagnosticat amb un trastorn de l’espectre autista, Asperger.
No li ho explico per provocar-li compassió o com un mitjà per justificar el meu comportament. Simplement crec que li pot ser útil saber-ho.

Doncs per aquest mateix motiu ho explico, i també és el motiu pel qual faig teactivisme.

Una resposta a «Perquè dic que sóc asperger + Chicago Med»

Leave a Reply