Agenda asperger – Dia Internacional de la Síndrome d’Asperger 2019

Pel Dia Internacional de la Síndrome d’Asperger, s’organitzen diferents conferències/xerrades/activitats sobre l’asperger. Aquí teniu les que tinc constància, per si a algú li interessen:

 • Diumenge 17 de febrer, 11:30, Manresa.
 • Dilluns 18 de febrer, 18:00, Tarragona
  • Trastorns de l’espectre autista: present i futur.
  • Organitza: Aspercamp.
 • Divendres 22 de febrer, 18:00, Barcelona.
  • Com es tracta l’autisme a la ficció? Què hi ha de realitat? S’abusa dels estereotips? Pel·lícula i col·loqui: Adam.
  • Organitza: Fundació Friends.

Més informació:

Conviure amb l’autisme: quatre perspectives personals – Diumenge 17 de febrer

Organitza: TEA-Asperger Catalunya central. Conviure amb l’autisme: quatre perspectives personals.

Diumenge 17 de febrer, la nostra entitat organitza una taula rodona amb motiu del Dia Internacional de la Síndrome d’Asperger, on es parlarà de l’autisme des d’un punt de vista experiencial. Us hi esperem! 

Trastorns de l’espectre autista: present i futur – Dilluns 18 de febrer

Organitza: Aspercamp

El 18 de febrer celebrarem el Dia Internacional de la Síndrome d’Asperger i aquest any Aspercamp amb col·laboració de la URV Solidària, tenim l’honor de tenir com a ponent a la Dra. Amaia Hervás que ens parlarà de “Trastorns de l’Espectre Autista: present i futur”.

Amaia Hervás és Dra. en Psiquiatria per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialitzada en Psiquiatria de l’Adult a l’Hospital St Georges de Londres, membre del del Royal College of Psychiatrists al Regne Unit, Especialitzada en psiquiatria infantil, Especialitzada en Psiquiatria infantil i Juvenil en el Maudsley Hospital, Institue of Psychiartry Londres, etc. També Llicenciada en Medicina i Cirugia a la Universitat del País Basc.

Actual Cap de la Unitat de Salut Mental Infanto-Juvenil de l’Hospital Universitari Mutua de Terrassa i Directora d’IGAIN (Institut Global d’Antenció Integral al Neurodesenvolupament). Anteriorment ha estat Directora de l’UTED (Unitat Especialitzada Trastorns del Desenvolupament) de l’Hospital de St Joan de Déu de Barcelona. És formadora i acreditadora clínica i d’investigació dels instruments de diagnòstic de TEA, A-DIR i ADOS, i a format a diferents professionals a Europa i América.

L’acte tindrà lloc el mateix dia 18 de febrer a les 18h a l’Aula Magna de la URV de l’Avda. Catalunya de Tarragona. Entrada Lliure

Pel·lícula i col·loqui: Adam – Divendres 22 de febrer

Organitza: Fundació Friends

Com es tracta l’autisme a la ficció? Què hi ha de realitat? S’abusa dels esteriotips? El divendres 22 de febrer, us convidem a veure la pel·lícula Adam i a parlar de tot això al debat posterior amb professionals de l’autisme i testimonis personals.

A l’Escola de cine Bande à Part (C/Paris 143, Bcn)
De 18h a 21h. Entrada lliure i gratuïta

Leave a Reply