Grup de WhatsApp

D’ençà que vaig començar amb el blog, he anat rebent molts missatges, d’altres aspergers com jo, que tenien la necessitat de parlar. De fet, en crear Sóc Asperger, una de les idees que teníem era la de fer una comunitat d’aspergers adults. Per això van crear un fòrum, que no va tenir èxit (ja no es porten els fòrums).

Ara fa unes setmanes, vaig decidir provar de crear un grup de WhatsApp per a aspergers adults. La idea era tenir un lloc de trobada on poder compartir, parlar, però poder-ho fer entre nosaltres, amb iguals, amb tranquil·litat i llibertat. Un grup fet per aspergers adults, per a aspergers, moderat i gestionat per aspergers, i format per aspergers.

En pocs dies, ja érem 15 aspergers, i hem anat creixent fins als 25 aspergers que som ara (i això que no està publicat enlloc). 

Amb aquestes setmanes el grup s’ha consolidat, amb membres molt diversos: edats que van dels 16 anys a 62 anys, amb nois, noies, homes, dones. Però amb moltes coses en comú.

I ja és el moment de fer-ho públic, si ets asperger i vols entrar, només cal que et segueixis les instruccions que trobaràs a les normes del grup.  T’hi esperem!

 

 

2 respostes a «Grup de WhatsApp»

  1. Hola Carles, es la segona vegada que et sento dir lo del grup de WhatsApp La primera vegada no m’hi vaig sentir preparada, però ara m’ho he repensat i rectifico, em sembla bona idea. Com he de fer?

Leave a Reply