Resum 2ona Trobada Sóc Asperger – Tarragona

Un altre cop ha costat molt quedar! Havíem de ser 9, però d’aquests 9 al final només vam poder 4 persones, però per sort a última hora es van apuntar 3 persones extres/no previstes, així que ens vam reunir 7 aspergers! Suposo que les dates i l’onada de calor no ajudaven.

Com és habitual, al principi estàvem una mica nerviosos i molt callats. Per trencar el gel, quan vam arribar al lloc per prendre alguna cosa, vaig treure el tema de l’asperger (TEA) a les sèries de TV i pel·lícules (per acabar de preparar la conferència d’ahir, i que en parlaré en la pròxima entrada). L’opinió generalitzada era que no ens sentim identificats amb els personatges en general, però si en algunes coses o símptomes concrets.

I després vam anar encadenant un tema rere l’altre! Tant que vam empalmar amb el dinar i amb un berenar (gelat).

Vàrem estar molt a gust, més de 6 hores xerrant, compartint, comentant, etc. molts aspectes de l’asperger. I en marxar tots vam estar d’acord en el fet que repetirem!

2 respostes a «Resum 2ona Trobada Sóc Asperger – Tarragona»

  1. Felicitats! A veure si em podeu informar dels detalls de la 3a amb temps per arreglar-m’ho. Sí pogués ser, que no sigui dissabte-matí 🙏porfa! Encara que si fos al setembre i no em renovessin el contracte, llavors tindria més possibilitats d’adaptar-me

Leave a Reply