Teràpia (Juliol 2019)

La setmana passada vaig tornar a teràpia, i ara feia temps des de l’última sessió. I és que estan saturats, i no podrem seguir el ritme d’una sessió al més que fèiem.

Bàsicament ens vam ficar al dia, que hi havia molt a explicar. Aquests últims mesos se m’han ajuntat diverses coses, i no han estat fàcils. Va coincidir el mateix dia que vaig deixar els antidepressius amb què em va sortir una hèrnia cervical.

Per altra banda, la meva terapeuta em va recordar algunes de les coses que m’ha anat dient els últims mesos.

Sembla una ximpleria però em va molt bé. Moltes vegades se m’obliden les coses bàsiques (maleïda disfunció executiva) del dia a dia, així que anar a teràpia m’ajuda a recordar aquestes coses, m’ajuda a tirar endavant, és com una empenteta que de tant en tant va molt bé.

En resum, m’ajuda a recordar com he de viure.

Ara a esperar que passi l’estiu per tornar-hi.

Leave a Reply