Resum Xerrada a Tarragona

Doncs ja he fet la meva primera xerrada sobre asperger (a l’associació Aspercamp de Tarragona).

I m’atreviria a dir, que va anar molt bé! A més, vam superar totes les expectatives: van venir més persones de les esperades, més de les que cabien a la sala.

Abans de la xerrada, la vaig estar pensant, planificant, repetint mentalment molts cops. Però em va costar una mica decidir de què parlar. El problema és que hi ha tants temes, tantes coses a dir o explicar, tantes comorbiditats, que no em volia deixar res, o com a mínim no em volia deixar res de l’important.

Per unir els diferents temes, vaig plantejar fer la xerrada centrada en el blog, o sigui explicant algunes de les entrades que hi he escrit. Vaig decidir parlar de les que més interès han suscitat, més un petit barinstorming que vaig fer per la resta.

Al final els temes que vaig tractar són:

El resultat, em va i va agradar molt!

I si et vas quedar sense lloc, o no vas poder venir, o vols repetir, no et preocupis, que ho repetirem, estigues atent a l’agenda!

Faig un avançament:

  • 16 de febrer 2020, a Manresa.
  • 4 d’abril 2020, a Tarragona.

6 respostes a «Resum Xerrada a Tarragona»

  1. Per un pare recent arribat al tema, t’agraeixo molt la xerrada i tot el que ens vas explicar des del contingut, però també des de la teva experiència personal. Moltes Gràcies

Leave a Reply