Estic viu (o quasi)

No volia acabar la setmana sense fer una entrada! Tinc moltes coses a explicar, moltes entrades preparades o a mitges, molts temes al cap, però em falta una cosa: temps!

Entre el màster, els treballs, les pràctiques, les classes a l’institut, la feina, no em queda massa temps lliure.

A més, porto una època dormint poc, així que vaig com un zombi tot el dia!

Per sort, en poques setmanes aniré tancant molts tems, i espero poder tornar a ser jo.

Mentrestant: estic viu (o quasi).

5 respostes a «Estic viu (o quasi)»

  1. Hola Carles, esta entrada me ha sabido a poco. Encara que entenc la teva situació i t’agraeixo molt que puguis seguir amb el blog portant tants temes. Esperem que puguis anar tancant temes i tenir-te de nou X aquí molt aviat. No oblidis que el primer ets tu. Gràcies i Ànims!

  2. Soc nova i ‘gabatxa’ pero vivo en Llança l’hivern i en furgo els mesos d’estiu, força Carles, el teu estilo m’agrada molt! Vull mes!
    Pluma

    1. Hola Marc, Ànims amb tot i segur que aviat ens regales un dels teus posts! 🙂

      @Pluma, hola! T’havia d’escriure: Jo no sóc gabatxa però visc a la Cerdanya francesa i també passo temporades vivint a la furgo 🙂 Saps si ens podem posar en contacte d’alguna manera? (sense compartir els emails per aquí) Salut!

Leave a Reply