Teràpia (Setembre)

Avui he tornat a la teràpia després de la pausa d’estiu.

Primer hem parlat de l’horari que havia de fer, però aquest cop sí que l’havia fet. De fet fa unes setmanes que el tinc, i m’ha anat força bé. Alguns dies els he pogut seguir al peu de la lletra altres no tant. Però la valoració global és positiva.

També hem parlat de la medicació: 

He explicat que la reducció de la medicació de la depressió va ser dura les primeres setmanes, per culpa de la síndrome d’abstinència. Diverses vegades al dia tenia micro-marejos/rodaments de cap. Però un cop habituat a la nova dosis, ja cap problema. I no em vaig notar cap canvi emocional: més o menys deprimit, content, trist, alegre, feliç, irritable, irascible, etc.

En canvi, la melatonina sembla que m’ha ajudat que la son sigui més estable: em ve sempre més o menys a la mateixa hora, i em desperto amb molta més facilitat. Ni que segueixo tenint un son molt irregular, i no sempre dormo bé, hi ha dies que sembla que m’hagi passat per sobre una piconadora.

Tot seguit ja hem començat a parlar d’altres temes: horaris, roba, diners, despistament (TDA), dislèxia, meditació, hipersensibilitat, habilitats socials. Cada un d’aquests temes dona per moltes línies, així que ja ho aniré ampliant tema a tema.

I he sortit amb molts deures, amb molta feina per fer:

 • L’horari que vaig fer li ha agradat molt. Però com que molt sovint em despisto i deixo de contestar emails, whatsapps, ets. M’ha recomanat ficar a l’horari uns quants minuts cada al dia per fer aquest tipus de “recadus” pendents.
 • Molt sovint deixo que altres persones escullin la roba per mi, m’ha dit que la roba del dia a dia l’hauria de triar jo.
 • Mindfulness, la meva assignatura pendent. M’ha recomanat dues apps per fer-ho des del mòbil.
 • Per intentar reduir la hipersensibilitat al tacte i acostumar-me a tocar coses, he d’experimentar textures. Començar amb poc temps i amb  la punta dels dits i anar augmentant a poc a poc.
  • Gelatina.
  • Espuma.
  • Paquet d’arròs.
  • Pasta de dents.
  • Oli.
  • Etc.
 • He de començar a portar comptes, ja que no sé ni quan cobro ni quan gasto, només sé que normalment entrada de diners > sortida de diners.
 • Treballar un dossier d’habilitats socials.
 • Veure vídeo de la Temple Gardin.

Tinc feina per dies!

Leave a Reply