No tinc …

No tinc clar si és per culpa de la falta de propiocepció o per l’alexitímia, però he descobert que no tinc:

No tinc gana: menjo perquè toca, perquè és l’hora, per ansietat, o perquè sí. I si no menjo, per exemple perquè estic concentrat i m’he oblidat de fer un àpat, tampoc tinc gana.

No tinc pipí (ni popo): em puc passar hores i hores sense anar al bany. No conec la sensació de tenir pipí. Fins que estic a punt d’explotar, que aleshores tinc malestar i/o dolor directament.

No tinc set: igual que amb la gana, bec perquè toca, perquè estic menjant o per ansietat. Molts cops em passa que estic deshidratat o pel contrari, he begut massa aigua i tinc peixos a l’estómac.

No tinc sensació d’estar tip: així que si tinc menjar al davant, puc menjar sense parar, fins que em senta malament.

També us passa?

5 respostes a «No tinc …»

  1. A mi em passa amb la set i anar al wc. Amb la gana puc tenir gana i no menjar pq em fa mandra cuinar i menjar una galeta o també que si no menjo m’entra son i m’adormo.

  2. Vaja! Ets la primera persona amb la que comparteixo lo de la gana!!! Sempre m’ha cridat l’atenció que puc passar un dia sencer o més sense menjar i no tinc sensació de gana. Em passa quan estic molt a gust i relaxada passant el temps fent coses que m’agraden. Menjo per ansietat i…, també em trobo que, mentre hi hagi menjar puc anar menjant i no tinc oa sensació d’estar tipa, p.e. en àpats familiars o dinars amb amics o o companys de feina: sóc com un pou sense fons!

  3. La verdad es que cada post que escribes en tu blog me deja más alucinada, parece que describes las situaciones que dia a dia vivo con mi pequeño aspie y a la vez me ayudas a entenderlo mucho más.
    Muchas gracias por dar visibilidad a lo invisible.

Leave a Reply