Mites sobre l’asperger #8

Mite:Els aspergers no poden estudiar a la universitat”.

Realitat: Molts aspergers hem anat i estudiat a la universitat, i ens hem tret titulacions universitàries.

I és curiós, alguns dels mites més estesos sobre l’asperger, es contradiuen entre si. Per exemple, es diu que “tots els aspergers són genis“, i a la vegada que els aspergers “no poden estudiar a la universitat“. En què quedem?

La realitat és, que hi ha aspergers que podran anar a la universitat, i altres que no (igual que passa amb els neurotípics).

Ja ho he dit diverses vegades, jo vaig estudiar 3 carreres:

  • Enginyeria Tècnica Elèctrica.
  • Enginyeria Industrial.
  • Enginyeria Informàtica.

I tu, que has estudiat a la universitat?

2 respostes a «Mites sobre l’asperger #8»

  1. Quina enveja! Jo vull estudiar física però no puc pel tema diners… Les segones matrícules són caríssimes. I després són 4 anys d’estudi (mínim) on tambe tens moltes despeses.

    Ara tinc bioquímica però em costa molt trobar feina d’això (no sé fer contactes ni espavilar-me) i treballo d’adminstrativa a jornada completa i partida (resumint, que no tinc temps de res). No vaig fer física perque no es feia aprop de casa i em feia por la carrera però ara me’n penedeixo.

Leave a Reply