Xerrada a Asperger Catalunya Central (Manresa) – 16 de febrer

Segueixo amb la gira de Sóc Asperger: us convido a tots a la xerrada que faré a Manresa el cap de setmana que ve (diumenge 16 de febrer), a l’associació Asperger Catalunya Central.

Quan: diumenge 16 de febrer, a les 11:30.

On: Manresa,  Sala Plana de l’Om (Plana de l’Om, 1, 08241 Manresa, Barcelona).

Què: Xerrada on parlaré de l’asperger en primera persona.

4 respostes a «Xerrada a Asperger Catalunya Central (Manresa) – 16 de febrer»

  1. Hola bon dia! Acabo de coneixet x les reds socials i em sembla molt interessant la feina que fas s’informar sobre un tema tan poc treballat e informat (almenys al neu sector, el de la docència). Intentaré assistir a la xerrada de Manresa. Voldria saber quin tour de xerrada tens i si puc doncs anar a un altra. Jo sóc de Terrassa… per cert, em dic Lorena! Jeje! Moltes gràcies per la teva atenció! Una abraçada

  2. Hola Carles, em va encantar la xerrada de Manresa, m’ha ajudat molt amb la meva filla, m’agradaria venir amb les meves filles a una xerrada, els aniria molt bé, tant el seu pare com una d’elles son aspergers.
    Vaig parlar amb tu al sortir.
    Felicitats per l’esforç i superació que fas.

Leave a Reply