Aniversari, teràpia, xerrades i altres

Ei, m’acabo d’adonar que no he publicat res en tota la setmana, així que he decidit fer ficar-hi solució i fer una entrada exprés/resum. Perquè coses a explicar en tinc moltes.

Aniversari

El dia 7 de febrer va ser un doble aniversari, i em vaig oblidar de recordar-ho, celebrar-ho, i de comentar-ho. Així que ho faig ara:

El 7 de febrer del 2017, fa 3 anys, el meu germà em va comentar que pensava que era asperger, i va començar l’aventura de l’asperger.

I un any després, el 7 de febrer del 2018, vaig fer la primera entrada d’aquest blog!

3 anys d’asperger, 2 anys de blog! Deu ni do!

Teràpia Febrer 2020

Fa temps que no comento res sobre la teràpia, i és que des de l’últim cop, per allà el juliol de l’any passat, no hi havia pogut tornar. Entre falta d’hores per part de la meva psicòloga, la meva  disfunció executiva per concretar dates, i que em vaig oblidar de dues cites, ha anat passant el temps.

Però aquest dilluns passat es van alinear els astres i ens vam poder trobar.

La vaig ficar al dia, i li vaig explicar unes quantes coses que m’han passat o que estic vivint en aquest moment. Li vam donar moltes voltes, i em va donar uns quants consells.

Xerrades

Com suposo que ja sabeu, el 18 de febrer és el dia internacional de la Síndrome d’Asperger. Per aquest motiu aquest finde i el que ve es fan diversos actes.

Per exemple, avui a Aspercamp Tarragona s’ha fet una xerrada molt interessant: “TEA i maternitat”, a càrrec de  Ma. Queralt Palau, una mare d’una nena asperger que amb el temps ha descobert que també és asperger.

I pels que em vulgueu veure, demà diumenge faré una xerrada de Manresa, i el dissabte que ve (22 de febrer), participaré en la jornada/col·loqui que organitza Asperger Catalunya a Barcelona.

Altres

Tinc molts temes a mig escriure i altres temes donant voltes pel cap, però estic una mica bloquejat! A veure si trobo energia i temps (sobretot el segon) per anar tancant temes i anar publicant.

2 respostes a «Aniversari, teràpia, xerrades i altres»

Leave a Reply