Mites sobre l’asperger #11

Mite:Els aspergers no són sociables“.

Realitat: A tots ens manquen les habilitats socials. Però malgrat això, la majoria d’aspergers som molt sociables i tenim ganes de socialitzar, però no sabem com fer-ho!

Així que trobarem molts aspergers (la majoria) que sí que volem i necessitem socialitzar. Com deia, malgrat les dificultats en les habilitats socials.

També trobarem aspergers que no es volen relacionar o que no volen interactuar amb altres persones. Podríem discutir si és perquè realment no volen, o pel contrari, perquè hi ha traumes, però això ja és un altre tema.

Així que en general, som sociables, però no sabem com fer-ho!

 

Una resposta a «Mites sobre l’asperger #11»

  1. Jo puc socialitzar amb força normalitat però tinc un límit. Aquest cap de setmana m’ha passat una cosa relacionada amb això. El dissabte vaig estar tot el dia amb una amiga, vam sortir de gresca i ens ho vam passar molt bé. Aquesta amiga es va quedar a casa meva i el diumenge es va aixecar xerrant i volia que passessim de nou el dia juntes.
    El problema va ser que jo ja estava socialment esgotada i no podia gairebe ni parlar, ella es va pensar que estava enfadada perque mai m’havia vist així, i jo no sabia com explicar-li.
    Sona molt lleig realment aixi que vaig fer un sobreesforç per intentar seguir normal i ho vaig aconseguir a mitges, però ho vaig passar una mica malament perque nomes tenia ganes de descansar a casa meva…

Leave a Reply