Asperger V2

De tant en tant em pregunten què és això de l’asperger, i això fa que em replantegi la definició o com explicar-ho. Així que malgrat que ja ho he contestat algun cop, m’agrada anar-ho recordant i/o ampliant. Perquè ara tinc molt més coneixement de quan vaig començar el blog.

Que és l’asperger?

És un trastorn o condició del neurodesenvolupament, que fa que el cervell de les persones aspergers funcioni diferent que el cervell de la majoria de la població (neurotipics).

En resum, el nostre cervell és i funciona de forma diferent, i això ens causa una sèrie de dificultats (més o menys greus) en certes àrees.

Quines són les principals característiques de l’asperger?

Es diu que l’asperger es caracteritza per l’afectació o dificultats en 3 àrees:

Però jo n’afegeixo 3 més que normalment no són tingudes en compte, i que són igual o més importants que les primeres:

Sé que hi ha moltes altres característiques de l’asperger, però aquestes són les més importants, les principals, o les que tenim tots (o la majoria).

Que us sembla l’explicació?

6 respostes a «Asperger V2»

  1. Hola Carles. Amb cada post que comparteixes més aprop em sento d’aquest trastorn que es diu Asperger, i que te el meu fill. Espero que et vagi molt bé la UNI. Una abraçada

  2. Estic d’acord amb que aquest blog és per aprendre, inclús per a tu. La teca última definició d’ASPERGER supera qualsevol altra que hagi pogut lllegir enlloc. Enhorabona.

Leave a Reply