Xerrada/Trobada a Sant Celoni – Divendres 13 de juny

Un amic asperger i artista ha inaugurat una exposició de pintura sobre el seu recent diagnòstic, i em va proposar fer una xerrada de les meves per presentar l’exposició i/o ajudar a entendre la seva obra. I evidentment vaig dir que sí!

Esteu tots convidats aquest diumenge a veure l’exposició i a la meva xerrada. I a més, com que serem diversos aspergers adults del grup, en acabar farem una trobada per conversar una estona. L’agenda del dia és:

Us esperem a tots el diumenge 13 de juny a partir de les 17:00 a Sant Celoni.

Quan: diumenge 13 de juny a les 18:00.

On: Ateneu de Sant Celoni, Sant Celoni.

Què: explicaré que és el TEA/asperger, quines característiques té, com funciona el cervell asperger, les comorbiditats, la discapacitat, etc. però adaptat al tema del dia: l’exposició i el diagnòstic. Tot en primera persona. 

En acabar, farem una trobada d’Aspergers Adults per anar a prendre algo i xerrar una estona.

Us hi esperem!

Leave a Reply